Zure azazkalak hauskorrak eta ahulak izanik, ezinezkoa da luze mantentzea? Egin ezazu proba baratxuriarekin, oliba-olioarekin eta limoi-zukuarekin, azazkalak gogortzeko Ikusiko duzu…
Ogiaren Kalitate Arau berriak ogiaren eta haren barietateen definizioa eguneratzen du eta, besteak beste, izan behar duten irin integral, zereal eta gatz kopurua ezartzen ditu.
Elikagai edo jatearekin lotutako ohitura jakin batzuei buruzko sinesmen batzuk desmuntatzera gatozkizu, hurrengo belaunaldian bizirik jarrai ez dezaten.
Geure cookieak eta hirugarrengoenak erabiltzen ditugu gure webgunean erabiltzaileen nabigazioa aztertzeko eta hobetzeko, baita publizitate interesgarria eskaintzeko ere, betiere mezu hau onartu eta berariaz adostasuna ematen badiozu. Gure cookieen politikari buruz gehiago irakur dezakezu.
Los ajustes de cookies de esta web están configurados para "permitir cookies" y así ofrecerte la mejor experiencia de navegación posible. Si sigues utilizando esta web sin cambiar tus ajustes de cookies o haces clic en "Aceptar" estarás dando tu consentimiento a esto.